DRENATGE LIMFÀTIC

Atenció integral postoperatòria_

El drenatge limfàtic manual és un massatge terapèutic i és el més recomanat pels cirurgians per accelerar el procés de recuperació del pacient. Com més aviat desaparegui la inflamació, la tibantor i la pèrdua de mobilitat que comporta,més ràpida serà la tornada del pacient a la seva vida quotidiana. El drenatge limfàtic post operatori ha de ser realitzat per persones qualificades, ja que es requereixen unes tècniques molt específiques i precises. Proporciona una sensació de benestar i d´alleujament a les zones més congestionades. Els metges recomanen iniciar el tractament entre 24 i 48 hores després de la intervenció i, depenent de les condicions del pacient, planificar les sessions necessàries per a la total recuperació.Realitzem serveis a domicili per als pacients que ho requereixin.
/ En el camp de l´oncologia, està especialment indicat per tractar el limfoma o les complicacions limfàtiques posteriors a la intervenció.
/ El drenatge limfàtic manual és també molt recomanable en pacients amb edemes, cames cansades, etc. per millorar la circulació limfàtica.
Susana Baca és la nostra especialista i l´encarregada de realitzar els drenatges limfàtics manuals. És una qualificada terapeuta, amb més de 20 anys d´experiència col·laborant amb els cirurgians més prestigiosos.1 — MICROPIGMENTACIÓ

La micropigmentació és maquillatge semi-permanent realitzat amb pigments naturals. El tractament és indolor, gràcies a l´ús d´anestèsia tòpica, i no sol causar reccions de de cap tipus. Els seus resultats duren entre 2 i 5 anys, depenent de la pell i de la zona on s´apliqui. S´utiliza en dues vessants : la PARAMÈDICA i l´ ESTÈTICA. És recomanable en els següents casos : cremades, vitíligo, alopècia,al·lèrgies als cosmètics, manca de visió o en processos oncològics i per al camuflatge de cicatrius després d´una abdominoplàstia, cesàries, arèoles mamàries, mamoplàsties, accidents, etc., ja sigui igualant el color de la pell o cobrint-les amb una il·lustració.

+ info amb imatges2 — IMATGE PERSONAL

T´oferim les pautes perquè aconsegueixis potenciar la teva bellesa mantenint el teu estil o, si ho prefereixes, també podem ajudar-te a trobar un nou estil que encaixi amb la teva personalitat. T´ensenyarem a treure el màxim partit a la teva imatge en qualsevol ocasió.


+ informació al nostre centre


3 — TRACTAMENTS INTEGRALS PRE I POST OPERATORIS

T´oferim un ampli ventall de serveis, tant per preparar-te per a processos operatoris com per ajudar-te a que et recuperis d´ells en òptimes condicions i amb la màxima brevetat possible.


Tots els nostres serveis són personalitzats, per això és molt important tenir una primera visita per conèixer-nos. Vine a veure´ns, aquesta consulta serà gratuïta!