CICATRIUS I REGENERACIÓ CUTÀNIA

Elegància i naturalitat_

Realitzem tractaments personalitzats per millorar l´aspecte estètic de les cicatrius, el seu color, textura, gruix i elasticitat. Per això, utilitzem productes específics i maquinària especialitzada d´última generació.

tatuaje-personalizado


1 — MICROPIGMENTACIÓ

La micropigmentació és maquillatge semi-permanent realitzat amb pigments naturals. El tractament és indolor, gràcies a l´ús d´anestèsia tòpica, i no sol causar reccions de de cap tipus. Els seus resultats duren entre 2 i 5 anys, depenent de la pell i de la zona on s´apliqui. S´utiliza en dues vessants : la PARAMÈDICA i l´ ESTÈTICA. És recomanable en els següents casos : cremades, vitíligo, alopècia,al·lèrgies als cosmètics, manca de visió o en processos oncològics i per al camuflatge de cicatrius després d´una abdominoplàstia, cesàries, arèoles mamàries, mamoplàsties, accidents, etc., ja sigui igualant el color de la pell o cobrint-les amb una il·lustració.

+ info amb imatges2 — IMATGE PERSONAL

T´oferim les pautes perquè aconsegueixis potenciar la teva bellesa mantenint el teu estil o, si ho prefereixes, també podem ajudar-te a trobar un nou estil que encaixi amb la teva personalitat. T´ensenyarem a treure el màxim partit a la teva imatge en qualsevol ocasió.


+ informació al nostre centre


3 — TRACTAMENTS INTEGRALS PRE I POST OPERATORIS

T´oferim un ampli ventall de serveis, tant per preparar-te per a processos operatoris com per ajudar-te a que et recuperis d´ells en òptimes condicions i amb la màxima brevetat possible.


Tots els nostres serveis són personalitzats, per això és molt important tenir una primera visita per conèixer-nos. Vine a veure´ns, aquesta consulta serà gratuïta!