MICROPIGMENTACIÓ LLAVIS

Sensualitat i atractiu_

Els llavis són el punt més sensual de la nostra cara. Mitjançant la micropigmentació de llavis es poden definir el seu contorn i volum, corregir asimetries i crear un efecte òptic de més perfecció, pigmentant tota la mucosa, utilitzant sempre tonalitats suaus per aconseguir resultats naturals. Aquest tractament és útil en molts casos, per exemple, quan som nens tenim les mucoses més rosades, però a mesura que va passant el temps aquestes es van tornant més pàl·lides, amb aquesta tècnica aconseguim un efecte de rejoveniment.

Labios Labios Labios


1 — MICROPIGMENTACIÓ

La micropigmentació és maquillatge semi-permanent realitzat amb pigments naturals. El tractament és indolor, gràcies a l´ús d´anestèsia tòpica, i no sol causar reccions de de cap tipus. Els seus resultats duren entre 2 i 5 anys, depenent de la pell i de la zona on s´apliqui. S´utiliza en dues vessants : la PARAMÈDICA i l´ ESTÈTICA. És recomanable en els següents casos : cremades, vitíligo, alopècia,al·lèrgies als cosmètics, manca de visió o en processos oncològics i per al camuflatge de cicatrius després d´una abdominoplàstia, cesàries, arèoles mamàries, mamoplàsties, accidents, etc., ja sigui igualant el color de la pell o cobrint-les amb una il·lustració.

+ info amb imatges2 — IMATGE PERSONAL

T´oferim les pautes perquè aconsegueixis potenciar la teva bellesa mantenint el teu estil o, si ho prefereixes, també podem ajudar-te a trobar un nou estil que encaixi amb la teva personalitat. T´ensenyarem a treure el màxim partit a la teva imatge en qualsevol ocasió.


+ informació al nostre centreTots els nostres serveis són personalitzats, per això és molt important tenir una primera visita per conèixer-nos. Vine a veure´ns, aquesta consulta serà gratuïta!