MICROPIG. ONCOLÒGICA

Expressivitat i seguretat_

Estem especialment sensibilitzats amb els casos de pacients de quimioteràpia que han perdut el pèl facial, i volem contribuir en la mesura del possible en el seu benestar emocional. Per això, redibuixem les celles segons les faccions perquè la cara recuperi l'expressivitat en la mirada. És recomanable realizar la micropigmentació abans de la quimioteràpia, per minimitzar canvi brusc d´imatge per la caiguda del pèl. En el cas de que la persona ja estigui en tractament, és important la comunicació amb el seu metge-oncòleg.

micropigmentacion-oncologica micropigmentacion-oncologica


1 — MICROPIGMENTACIÓ

La micropigmentació és maquillatge semi-permanent realitzat amb pigments naturals. El tractament és indolor, gràcies a l´ús d´anestèsia tòpica, i no sol causar reccions de de cap tipus. Els seus resultats duren entre 2 i 5 anys, depenent de la pell i de la zona on s´apliqui. S´utiliza en dues vessants : la PARAMÈDICA i l´ ESTÈTICA. És recomanable en els següents casos : cremades, vitíligo, alopècia,al·lèrgies als cosmètics, manca de visió o en processos oncològics i per al camuflatge de cicatrius després d´una abdominoplàstia, cesàries, arèoles mamàries, mamoplàsties, accidents, etc., ja sigui igualant el color de la pell o cobrint-les amb una il·lustració.

+ info amb imatges2 — IMATGE PERSONAL

T´oferim les pautes perquè aconsegueixis potenciar la teva bellesa mantenint el teu estil o, si ho prefereixes, també podem ajudar-te a trobar un nou estil que encaixi amb la teva personalitat. T´ensenyarem a treure el màxim partit a la teva imatge en qualsevol ocasió.


+ informació al nostre centreTots els nostres serveis són personalitzats, per això és molt important tenir una primera visita per conèixer-nos. Vine a veure´ns, aquesta consulta serà gratuïta!